ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο

Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο  –  Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στο Αγρίνιο  – Ιδιωτικές Έρευνες στο Αγρίνιο  – Ιδ. Ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο

♦ Πρώτη Θέση Google Ντετέκτιβ ♦ Υπηρεσίες Ντετέκτιβ

Λίγα λόγια για το Αγρίνιο

Το Αγρίνιο σημαντική και μεγάλη πόλη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θεωρείται μαζί με την Πάτρα και τα Ιωάννινα ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.
Λίγο έξω από την πόλη η Ιονία Οδός συνδέει το Αγρίνιο με ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, βόρεια με την Ήπειρο και νότια με την Πελοπόννησο.
Στα αξιοθέατα της πόλης ανήκουν το Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο, η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Αρχαιολογικό και το Λαογραφικό Μουσείο.

Βλοχός
Το γραφικό χωριό Βλοχός βρίσκεται στο δυτικό άκρο της λίμνης Τριχωνίδας και σε απόσταση 15 περίπου χιλιομέτρων από το Αγρίνιο.
Ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για ξεκούραση σε ένα γαλήνιο τοπίο μέσα στη φύση αλλά και επισκέψεις στα αξιοθέατα της γύρω περιοχής.

Καστράκι
Το Καστράκι είναι ένα μικρό χωριό με πλούσια βλάστηση σε απόσταση μόλις 18 χιλιομέτρων από την πυκνοδομημένη πόλη του Αγρινίου.
Ιδανικός προορισμός για αποδράσεις με θέα την τεχνητή λίμνη του Καστρακίου που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Καστράκι και Μπαμπαλιό πάνω στην κοίτη του ποταμού Αχελώου.
Το χωριό προσφέρεται για ξεκούραση, χαλάρωση καθώς και για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες μέσα στη μοναδική φύση.

Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Αγρίνιο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Αγρίνιο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή του Αγρινίου

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή του Αγρινίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου στο Αγρίνιο σε σημείο που θα μας υποδείξετε εσείς.

Πλήρης εχεμύθεια – 

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Αγρίνιο


Ντετέκτιβ Αιγάλεω ♦