ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο

Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στο Παλαιό Φάληρο – Ιδιωτικές Έρευνες στο Παλαιό Φάληρο – Ιδ. Ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο

♦ Πρώτη Θέση Google για Ντετέκτιβ ♦

Λίγα λόγια για το Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο ανήκει στο Νότιο τομέα Αθηνών του νομού Αττικής.
Βρίσκεται σε απόσταση 6 περίπου χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και 13 από το λιμάνι του Πειραιά.
Συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

Το Παλαιό Φάληρο συνδέεται με τους γειτονικούς δήμους, την Αθήνα και τον Πειραιά με πολλές λεωφορειακές γραμμές και με το τραμ.
Η Μαρίνα Φλοίσβου θεωρείται από τις πιο σύγχρονες ενώ μέσα στο χώρο της λειτουργούν πολλά εστιατόρια, καφέ μπαρ, μεζεδοπωλεία και καταστήματα.

Σε μικρή απόσταση από τη μαρίνα είναι αγκυροβολημένο το θωρηκτό Αβέρωφ, δίπλα στο πάρκο Ναυτικής Ιστορίας που σήμερα χρησιμοποιείται ως μουσείο.
Στο Παλαιό Φάληρο υπάρχουν εκτεταμένες παραλίες που αποτελούν πολυσύχναστο και δημοφιλή προορισμό για μπάνιο, όπως εξάλλου και οι γειτονικές ακτές Άλιμος, Εδεμ, Μπάτης.

Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Παλαιό Φάληρο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Παλαιό Φάληρο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου στο Παλαιό Φάληρο σε σημείο που θα μας υποδείξετε εσείς.

Πλήρης εχεμύθεια – 

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Παλαιό Φάληρο


Ντετέκτιβ Περιστέρι ♦